Paintings uit eigen beheer bij Diamond Painting Planet! Diamond Painting Planet

Paintings uit eigen beheer bij Diamond Painting Planet!

Diamond Painting Planet · · 2 reacties

We horen het jullie al zeggen: vandaag besteld, morgen in huis? Dat kan toch niet waar zijn? Het is echt zo! Hoe doen we dat? Bekijk de video hieronder en lees snel verder.


Uniek in Nederland

We zijn er trots op dat we een gevarieerd aanbod van Diamond Paintings hebben om uit te kiezen. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat de artikelen zo snel mogelijk bij onze klanten worden afgeleverd. Morgen in huis is daarom uniek in Nederland en exclusief bij Diamond Painting Planet!

We zijn de enige Diamond Painting webshop die Diamond Paintings in eigen beheer heeft en het de volgende dag al bij jou thuis kan bezorgen! Bekijk onze paintings uit eigen beheer hier.

Vandaag besteld, morgen in huis

Als je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 15:00 uur bestelt bij Diamond Painting Planet, wordt jouw bestelling dezelfde dag verwerkt en verzonden. Je ontvangt het pakketje de volgende dag! Dit geldt voor zendingen binnen Nederland. Zendingen naar België duren gemiddeld 3 dagen.

We versturen de bestelling met PostNL, zodat je de zending op de voet kunt volgen. Je ontvangt jouw Track & Trace-code en wordt via e-mail op de hoogte gehouden van het verloop van de zending.

Diamond Painting Pakket

Doordat wij uit eigen voorraad leveren, hoef je geen weken te wachten op je bestelling. En mocht er onverhoopt iets niet kloppen met jouw Diamond Painting, bijvoorbeeld ontbrekende steentjes, dan kun je er zeker van zijn dat wij deze binnen enkele dagen gratis opsturen.

Onze Diamond Paintings worden verzonden in een luxe verpakking en is inclusief:

  • Diamond Painting Canvas
  • Diamond Painting Pen
  • Pincet
  • Wax
  • Schudbakje

 

Ervaar het plezier van Diamond Painting en profiteer van de hoge kwaliteit en uitstekende service bij Diamond Painting Planet!

2 reacties

  • Jullie steentjes zijn zo mooi en de service ZO goed!!!
    Daarom bestel ik het liefst bij jullie!! Het resultaat is prachtig!

    Anneke van Alten
  • Jullie steentjes zijn zo mooi en de service is ZO G O E D!!!
    Ik bestel het liefst bij jullllie omdat ik zeker ben van een mooi resultaat.

    Anneke van Alten

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Meld je aan om onze nieuwe blogs, tips & tricks en nieuwe artikelen niet te missen!