Altijd gratis verzending!

Bij het plaatsen van je bestelling en in je bestelbevestiging zie je de verwachte levertijd - deze is afhankelijk van het soort artikel en de verzendmethode. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen.

Verzendkosten? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Bij ons hoef jeΒ nooit verzendkosten te betalenΒ bij je bestelling. Die nemen wij voor onze rekening!

De gemiddelde levertijd bedraagtΒ ongeveer 10 tot 21Β dagen,Β daar wij samenwerken met een leverancier die de Diamond Painting speciaal op maatΒ maaktΒ voor jou. De pakketjes worden verzekerd verzonden door onze partners van DHL, PostNL en Bpost.Β Vind je 10 tot 21 dagen te lang?

Maak dan gebruik van onzeΒ unieke supersnelle verzendserviceΒ exclusief bij Diamond Painting Planet.Β Hiervoor geldt:Β Vandaag besteld = morgen in huis!*Β Bekijk de collectieΒ hier.Β Ook hier is de verzendingΒ geheel gratis!

Sluit je aan bij 20.000+ enthousiaste painters!

Schrijf je in bij onze community en blijf op de hoogte van alle acties. Ontvang nuΒ 15% kortingΒ op je volgende bestelling.