7 Must-Have Speciale Items voor Diamond Painting Diamond Painting Planet

7 Must-Have Speciale Items voor Diamond Painting

Diamond Painting Planet ·

Diamond Painting is een geweldige manier om je artistieke kant te laten zien. Zelfs ervaren hobbyisten voelen de aantrekkingskracht van deze betoverende hobby.

Wil jij jouw Diamond Painting liefde naar een hoger niveau tillen? Met deze speciale items van Diamond Painting Planet kan dat! Bovendien is er een scala aan andere aanvullende accessoires die je kunt toevoegen aan jouw collectie.

1. Glow in the Dark Paintings

Als eerste introduceren we een nieuwe geldige collectie voor liefhebbers van Diamond Painting. Deze Glow in the Dark Paintings zijn razend populair! De duisternis kan het geweldige kunstwerk niet overschaduwen. 

Deze paintings zijn gemaakt van speciale diamanten die oplichten in het donker. Je kunt nu genieten van twee kanten van het schilderij door het licht aan of uit te doen. 

2. Magnetische Lijst

Je kunt al jouw gemaakte Diamond Paintings ophangen in een supermooie (en mega handige) lijst! Met deze magnetische frame kun je gemakkelijk jouw Diamond Painting aan de muur hangen.

Het systeem is universeel en is voor alle lengte Diamond Paintings te gebruiken. Je klikt aan de bovenkant en onderkant het frame vast aan de painting en hangt hem direct op aan de muur. Makkelijk en snel in gebruik. Onmisbaar! 

 

3. Nachtlampjes

Dacht je alles al te kennen op het gebied van Diamond Painting? Dan ken je deze variant vast nog niet. Dit is de nieuwste trend op Diamond Painting gebied: nachtlampjes!

Deze items zijn ideaal als je wilt werken aan een project waarvan het eindproduct ook nog eens ontzettend handig is. Je kunt de meest creatieve nachtlampjes maken. Het staat ook als fantastische woondecoratie voor in huis. Het is een originele toevoeging aan je interieur en het is leuk om er een tijdje mee bezig te zijn.

 

4. Verjaardagskaarten

Wil je graag een origineel verjaardagskaart versturen? Dan zijn de leuke Diamond Painting kaarten uit onze collectie gegarandeerd een succes. De vrolijke figuren, taarten en ballonnen op de kaarten zien er niet alleen schattig uit, maar zijn ook erg leuk om te maken.

Ook voor jarige kinderen hebben wij de leukste Diamond Painting kaarten waar ze zeer verrast door zullen worden. Een glinsterende verjaardagskaart maakt de dag net een stukje leuker en je kunt zelf weer jouw favoriete hobby uitvoeren met de bijzondere Diamond Painting kaarten van Diamond Painting Planet.

De kaarten zijn gedeeltelijk te beplakken met ronde steentjes en zijn verkrijgbaar in een set van 6 stuks. 

 

5. Sleutelhangers

Raak jij ook altijd je sleutelbos kwijt of vind je hem maar saai? Je kunt bij ons sleutelhangers bestellen en deze met hele mooie diamanten versieren! Maak je eigen Diamond Painting sleutelhangers met deze doe-het-zelf pakketten. Hiermee maak jij de leukste eyecatchers voor aan je sleutelbos.

Diamond Painting sleutelhangers zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar voor jong en oud, zoals vlinders, olifanten, hartjes en de leukste kerst sleutelhangers! De sleutelhangers hebben een speciaal gevormde steentjes en zijn extra glimmend.

 

6. Brillenkoker & Mandala Doosjes

Een leuke middag knutselen en een handig eindresultaat; dat moet lukken met deze Diamond Painting bakjes. Verschillende patronen en kleurrijke steentjes zorgen ervoor dat jouw bureau een stukje opgeruimder en vrolijker is. Ook worden ze gebruikt als pillen- en/of pennendoosje of om iets anders in op te bergen.

De bakjes zijn vrolijk te versieren en de brillenkoker werkt natuurlijk goed voor het veilig opbergen van jouw bril. De brillenkoker heeft een sterk huis en kan wel tegen een stootje. De koker wordt gesloten door middel van een magneetsluiting, terwijl de binnenkant een fluwelen bekleding heeft, waardoor ook jouw bril tijdens het stoten beschermd blijft.

 

    

 

7. Notitieboekjes & Boekenleggers

Diamond Painten werkt verslavend en waarschijnlijk zijn de meeste muren van 'diamond painters' al volgehangen met de mooiste creaties. Klaar om met een nieuw project te beginnen? Probeer dan eens één van deze leuke notitieboekjes of boekenleggers. Het principe is hetzelfde als een gewone Diamond painting; je plaatst de steentjes op de hokjes met de bijbehorende nummers.

Met deze prachtige items creëer je de meest unieke en bijzondere boekjes en boekenleggers voor op school of naar kantoor. Leuk om te doen en nóg leuker om dagelijks te gebruiken!

Notitieboekje - Diamond Painting PlanetBoekenlegger - Diamond Painting Planet

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Meld je aan om onze nieuwe blogs, tips & tricks en nieuwe artikelen niet te missen!