Verzending

Bij het plaatsen van je bestelling en in je bestelbevestiging zie je de verwachte levertijd - deze is afhankelijk van het soort artikel en de verzendmethode. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen.

Verzendkosten? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Bij ons hoef jeย nooit verzendkosten te betalenย bij je bestelling. Die nemen wij voor onze rekening!

De gemiddelde levertijd bedraagtย ongeveer 10 tot 21ย dagen,ย daar wij samenwerken met een leverancier die de Diamond Painting speciaal op maatย maaktย voor jou. De pakketjes worden verzekerd verzonden door onze partners van DHL, PostNL en Bpost.ย Vind je 10 tot 21 dagen te lang?

Maak dan gebruik van onzeย unieke supersnelle verzendserviceย exclusief bij Diamond Painting Planet.ย Hiervoor geldt:ย Vandaag besteld = morgen in huis!*ย Bekijk de collectieย hier.ย Ook hier is de verzendingย geheel gratis!

๏ปฟ*Eventueleย vertraging van bezorgdienst niet meegerekend

Sluit je aan bij 20.000+ enthousiaste painters!

Schrijf je in bij onze community en blijf op de hoogte van alle acties. Ontvang nuย 15% kortingย op je volgende bestelling.