De beste Diamond Paintings voor de feestdagen Diamond Painting Planet

De beste Diamond Paintings voor de feestdagen

Diamond Painting Planet ·

De herfst is net van start, wat betekent dat het tijd is om onze meest comfortabele kleren aan te trekken, alle plannen te annuleren en de regen te ontwijken! Tijdens de regenachtige en koudste maanden van het jaar gaat er niets boven Diamond Painting. Dit is de beste manier om het hele jaar door te doen, maar vooral tijdens de herfst en winter.

Waarom Diamond Paintings maken tijdens de feestdagen?

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat het ondernemen van creatieve inspanningen grote voordelen kan opleveren, vooral tijdens de koude maanden wanneer je je minder energiek, geïnspireerd of productief voelt, en wanneer het veel moeilijker is om tijd buiten door te brengen. Hier zijn enkele specifieke manieren waarop het maken van kunst je geluk en welzijn deze winter kan verbeteren.

  • Het voorkomt de winterblues - Als je een artiest bent, weet je al dat creatief zijn gevoelens van geluk, kalmte en ontspanning stimuleert, maar wist je dat er een wetenschappelijke reden voor is? Volgens onderzoek ontstaat zelfs het bekijken van kunstwerken dopamine in de hersenen waardoor het lichaam wordt gevuld met een gelukkig, positief gevoel. Tijdens de herfst en winter voelen velen van ons zich alleen of depressief, maar creatief zijn kan helpen.
  • Het houdt je geest scherp—Knutselen in de winter is een van de beste manieren om bezig te blijven en je productief te voelen, zelfs als je wekenlang niet op je werk of op school bent. Na een lange onderbreking van de dagelijkse sleur, kan onze geest dof worden. Door je op een specifiek project te concentreren, kun je je beter concentreren en je geest scherp houden. Daarom wordt het vaak aanbevolen voor zowel ouderen als kinderen tijdens de zomervakantie.
  • Het zorgt voor winters gejuich - Werken aan een project met een winterthema is precies wat je nodig hebt om in de feeststemming te komen. Urenlang staren naar een prachtig, ontspannend winters tafereel - wat je kunt doen met een van onze Diamond Paintings voor kerstmis of een mooi, winters landschap - kan je helpen om de winter te omarmen, zodat je er een beetje meer van kunt genieten. We kunnen allemaal wel een beetje wintervreugde gebruiken, zeker tijdens de feestdagen!
  • Het is een geweldig cadeau - De feestdagen is de tijd om te geven en het is altijd een goed idee om een ​​Diamond Painting cadeau te doen. Dit is echt een veelzijdig cadeau, dat je enorm veel vreugde brengt terwijl je aan het creëren bent en je ontvanger dezelfde gevoelens van geluk bezorgt als het klaar is. Leer hoe je jouw Diamond Painting inlijst, zodat het het perfecte cadeau is voor iedereen. Je kunt ook een goede vriend of familielid verrassen met een Diamond Painting die ze zelf of samen met jou kunnen maken.
  • Het kan vreugde in je huis brengen - over inlijsten gesproken... als je de jouwe eenmaal in een prachtige lijst hebt gedaan, kun je hem overal in je huis ophangen voor een unieke herinnering van je creativiteit. We houden van het idee om de ingelijste Diamond Painting het hele jaar door te veranderen, zodat het huis bij het seizoen past.
  • Het is de perfecte binnenactiviteit - Voor degenen onder ons die ontzettend van frisse lucht houden, kunnen erg balen van de winter. Maar door binnen ontspannende, gezellige activiteiten te doen, wordt het zoveel draaglijker. Steek het vuur aan, zet je favoriete winterse deuntjes op en zak weg in een rustgevend kunstproject.
  • Ze kunnen dienen als kerstkaarten - Wist u dat we een ook Diamond Painting kerstkaarten hebben? Deze unieke kerstkaarten zijn in feite miniatuur canvassen die worden geleverd met een envelop, zodat je unieke, handgemaakte kerstkaarten kunt maken en naar al je dierbaren kunt sturen. Ze zijn veel kleiner dan gewone Diamond Paintings en hebben slechts een gedeeltelijk ontwerp op het canvas, dus ze zijn perfect voor beginners of iedereen die veel Diamond Paintings wil maken.

    Diamond Paintings voor de feestdagen

    Met dit alles in gedachten, is het duidelijk dat de koelere maanden een uitstekende tijd zijn om te profiteren van deze ontspannende activiteit. We belichten hieronder enkele van onze beste Diamond Paintings voor de feestdagen, zodat je van al deze fantastische voordelen kunt genieten terwijl de bladeren zich stilletjes buiten opstapelen. Koop er een voor jezelf of geef ze als attente kerstcadeaus voor de creatieve mensen op je lijst.

    1. Winter landschap - Een Diamond Painting van een klein stadje tijdens de piek van de feestdagen, compleet met besneeuwde daken en schoorstenen. De besneeuwde bomen en hoge toren geven dit een echt schilderachtig gevoel.
    2. Zonsondergang winter - Deze Diamond Painting schetst een levendig landschap waarin de bomen en het meer het hele canvas bedekken. De zonsondergang en humeurige lucht laten prachtige kleuren zien.
    3. Oud Holland winterlandschap - Deze Diamond Painting neemt ons mee naar een druk dorpje. De besneeuwde huizen op de achtergrond geven het een uitgesproken winters gevoel. Dit geeft een gezellige sfeer.
    4. Kerst wanddecoratie - Wie houdt er niet van een sneeuwman? Deze Diamond Painting toont de sneeuwman met wortelneus in het kalm, besneeuwd bos. Deze wanddecoratie is zelfs in meerdere varianten te koop!
    5. Kerstkatten - Deze winterse Diamond Painting is het perfecte kerstcadeau voor de kattenliefhebbers die ook graag kunst maken! Ze zijn niet alleen schattig, maar geeft ook een ontzettend kerst gevoel.
    6. Mickey Mouse feestdagen - Micky en Minnie Mouse worden vrolijk zoals altijd met een brede grijns en kersthoedje op! Ze zijn omringd door sneeuw en kijken erg verliefd. Te leuk om te maken.
    7. De Drie Koningen - In de kerststal mogen ze niet ontbreken: de Wijzen uit het Oosten. Melchior, Caspar en Balthasar brachten goud, mirre en wierook naar het kindeke Jezus. Ideaal voor de feestdagen!
    8. Kerstsfeer - Deze Diamond Painting beeld de Kerstman uit als een folkloristisch figuur die rond de kerstperiode cadeautjes uitdeelt aan kinderen.
    9. Sinterklaas - Sinterklaas, wie kent hem niet!?  In Nederland vieren we elk jaar op 5 december Sinterklaas. Kinderen zingen speciale liedjes, zetten hun schoen en krijgen cadeautjes. Pakjes, pepernoten en pieten! Deze mag niet ontbreken.

      Koester de feestdagen

      Of je nu van de feestdagen houdt of er een hekel aan hebt en op zoek bent naar fantastische manieren om het nog leuker te maken, Diamond Painting Planet heeft de perfecte activiteit voor jou. Maak prachtige Diamond Paintings met een van onze prachtige kits en koester het resultaat of geef het als een handgemaakt kerstcadeau. We helpen je graag om je nieuwe hobby bij koud weer te leren en te perfectioneren, en we zijn er zeker van dat je deze tot ver in het nieuwe jaar en daarna zult doorzetten!

      Laat een reactie achter

      Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

      Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

      Meld je aan om onze nieuwe blogs, tips & tricks en nieuwe artikelen niet te missen!