Diamond Painting LED-lampen om jouw huis te verlichten Diamond Painting Planet

Diamond Painting LED-lampen om jouw huis te verlichten

Diamond Painting Planet ·

De dagen worden korter, donkerder, kouder... Sommige mensen zijn fan van de winter, maar anderen blijven het liefst de hele winter thuis. Maar wat iedereen wel gemeen heeft? Hoge energierekeningen. En daar willen we van af! Wist je dat Diamond Painting Planet ook Diamond Painting LED lichten in het assortiment heeft?

LED verlaagt de energierekening en vermindert de druk op niet-hernieuwbare energiebronnen. Ze zijn tot 80% zuiniger dan traditionele verlichting zoals TL- en gloeilampen. LED lampen hoeven helemaal niet saai of lelijk te zijn, zeker niet als je deze zelf hebt gemaakt! Een Diamond Painting LED lamp is de perfecte oplossing.

Diamond Painting LED-lampen

Een Diamond Painting LED lamp kan helpen om elke kamer te verlichten. Van wandlampen tot plafondhangers zorgen voor het perfecte licht in je huis. Decoratieve lampen helpen je huis te versieren en er een perfect licht aan toe te voegen. Deze verlichtingen verbeteren het uiterlijk van jouw huis en voegen een unieke sfeerverlichting toe. Om een perfecte sfeer toe te voegen aan eem specifieke kamer, is het erg belangrijk om te kiezen voor perfecte lamp die een warme en gezellige sfeer in huis kunnen creëren.

Waarom LED?

LED's, de meest efficiënte lampen op de markt, beginnen naast gloeilampen en compacte fluorescentielampen te verschijnen in bouwmarkten en winkels voor huishoudelijke artikelen. LED-decoratieve lampen vullen het meubilair van jouw huis aan en benadrukken jouw interieurstijl. Hieronder nog een aantal voordelen:

  • 95% van de energie in LEDs wordt omgezet in licht en slechts 5% gaat verloren als warmte.
  • LED is tot nu toe de beste verlichtingstechnologie en straalt geen UV-licht uit, en heeft ook geen opwarmtijd nodig voordat het zijn volledige helderheid kan produceren, in tegenstelling tot CFL's. Het mooie licht is ook consistent, in tegenstelling tot het licht van traditionele gloeilampen dat uiteindelijk dimt.
  • LED's hebben een minimale levensduur van 40.000 uur, wat betekent dat ze in theorie meer dan 22 jaar meegaan als ze 5 uur per dag worden gebruikt.
  • LED's produceren veel minder warmte, wat jouw kinderen kan beschermen tegen verbranding door traditionele lampen.

Diamond Painting LED-lampen zijn er in verschillende vormen, stijlen en fittingen, je hoeft alleen maar een lamp te kiezen die perfect past bij de sfeer van je woonruimte. Deze lampen creëren een perfecte sfeer voor jouw hobby kamer. 

LED-lampen van Diamond Painting Planet

Diamond Painting LED-lampen voegt een vleugje sprankeling toe zonder afbreuk te doen aan de elegantie en strakke ontwerpen van LED-lampen. De DIY Diamond Painting helpt je ook om je verouderde lampen op te knappen en ze er als nieuw uit te laten zien.

1. Diamond painting Eenhoorn Lamp

Zodra jouw kinderen huiswerk mee naar huis nemen, realiseer jij je dat het tijd is om ze een bureau en een lamp te geven. Kinderbureaulampen verschillen niet veel van de bureaulampen die volwassenen gebruiken. Idealiter is een zacht wit LED-licht het beste voor het maken van huiswerk, omdat het geen pijn doet aan de ogen. Eenhoorns zijn de meest geliefde dieren onder de kinderen. Waarom verras je je kinderen niet met een Diamond schilderij eenhoornlamp om van de huiswerktijd een leuke tijd te maken?

2. Glow in the Dark Diamond Painting Klok

Voor studenten, kantoormedewerkers en iedereen daartussenin is goede bureauverlichting bijna synoniem met productiviteit. Het is dus niet meer dan terecht dat jouw werk- of hobbyruimte op de juiste manier is uitgerust. Deze klok dient niet alleen om de tijd af te lezen, maar ook als licht. Het is onmisbaar in het huis van een echte Diamond Painting fanaat. Een echte eyecatcher aan de muur!

3. Verlichte kerstdecoraties

Even klaar met al die normale paintings? Wil je een stapje verder? Deze hangende kerstlampjes zijn super leuk om te Diamond Painten. De lichtjes zorgen voor een prachtig resultaat. Leuk voor op de slaapkamer en/of als decoratie in de woonkamer.

4. Diamond Painting Nachtlampjes

Onze kunststof LED-nachtlampjes met Diamond Painting patroon kun je eerst beplakken met de bijgeleverde diamanten en daarna als lampje gebruiken. Deze glazen geslepen ronde steentjes in verschillende maten en kleuren maken van het lampje een echte Eyecatcher. Werkt op 2 AA batterijen (niet meegeleverd). Ook super leuk om kinderen hun eigen nachtlampje te laten maken. 

Korting op LED-lampen

Wil je graag een keer een LED-lamp maken? Hoe zal dat staan in jouw huis? Je hebt geluk: vandaag geven we 15% korting! Dat kan met de kortingscode: LED15. Bekijk al onze Diamond Painting LED-lampen hier.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Meld je aan om onze nieuwe blogs, tips & tricks en nieuwe artikelen niet te missen!