Dit is waarom Diamond Painting in de winter goed voor je is! Diamond Painting Planet

Dit is waarom Diamond Painting in de winter goed voor je is!

Diamond Painting Planet · · 2 reacties

Het wordt alleen maar kouder! Dat betekent dat het tijd is om onze meest comfortabele kleren aan te trekken, alle plannen te annuleren en de innerlijke kunstenaar naar boven te halen.

Tijdens de koudste maanden van het jaar gaat er niets boven Diamond Painting. De perfecte tijd om iets moois te creëren. Diamond Painting is de beste hobby om het hele jaar door te doen, maar vooral in de winter! 

En wist je dat Diamond Painting tijdens de winter ook nog is extra goed voor je gezondheid is? Ben jij benieuwd waarom? 

Psst... We geven ook 10% korting! Lees snel verder.


Waarom Diamond Painten in de winter?

Je weet misschien al dat Diamond Painting helpt bij je mentale gezondheid, maar het heeft nog meer voordelen. Hier zijn enkele manieren waarop het maken van een Diamond Painting jouw geluk en welzijn deze winter kan verbeteren.

Het houdt je scherp

Knutselen in de winter is een van de beste manieren om bezig te blijven en je productief te voelen, zelfs als je wekenlang niet op je werk of school bent. Na een lange pauze van de dagelijkse sleur, kun je je beginnen te vervelen. Door je te concentreren op een specifiek project, zoals Diamond Painting, kun je je beter concentreren en je geest scherp houden.

Het gaat winterdepressie tegen

Als je een painter bent, weet je al dat creatief bezig zijn een enorme boost kan geven aan gevoelens van geluk, kalmte en ontspanning, maar wist je dat er een wetenschappelijke reden is waarom? Volgens onderzoek zorgt zelfs het bekijken van kunstwerken al voor een vrijkomen van dopamine in de hersenen, wat je lichaam vult met een blij, positief gevoel. Tijdens dit koude en donkere seizoen voelen velen van ons zich somber of lijden aan zelfs winterdepressiviteit. Creatief bezig zijn kan dus zeker helpen!

Het brengt je in de feestelijke sferen

Werken aan een project met een winterthema is precies wat je nodig hebt om in de vakantiestemming te komen, vooral als je over het algemeen meer een persoon bent die van warm weer houdt. Urenlang staren naar een prachtig, ontspannend winters tarefeel - bijvoorbeeld met onze Diamond Painting Winter landschap - kan jou helpen om je meer te laten genieten van deze tijd van het jaar.

 

Het is een geweldig cadeau

De winter is de tijd om te geven en het is altijd een goed idee om een ​​Diamond Painting cadeau te doen. Dit is echt een uniek cadeau, dat je enorm veel vreugde brengt terwijl je aan het aan het maken bent en de ontvanger dezelfde gevoelens van geluk bezorgt als het klaar is. Leer hoe je jouw Diamond Painting inlijst, zodat het het perfecte cadeau is voor iedereen. Je kunt ook een goede vriend of familielid verrassen met een Diamond Painting kit die ze zelf of samen met jou kunnen maken.

Het vrolijkt je huis op

Over inlijsten gesproken... als je jouw Diamond Painting eenmaal in een prachtige lijst hebt gedaan, kun je hem overal in je huis ophangen. Je kunt jouw ingelijste Diamond Painting het hele jaar door wisselen met een andere, zodat je de ruimte per seizoen opnieuw kunt versieren, of het nu midden in de winter of het hoogtepunt van de zomer is.

Het is de perfecte binnenactiviteit

Voor degenen onder ons die de frisse lucht vermijden, kunnen deze fantastische hobby gelukkig binnen doen. De winter wordt dan zoveel draaglijker. Steek het vuur aan, zet je favoriete winterse deuntjes op en zak weg in een rustgevend Diamond Painting project.

diamond painting planet


Paint samen met Diamond Painting Planet

Wanneer je in de winter het gevoel hebt soms een beetje eenzaam te zijn, is het een fijn idee wanneer je mede painters om je heen hebt die misschien hetzelfde ervaren. Onze Diamond Painting Facebook groep hebben wij speciaal opgericht voor Diamond Painting Planet fans die graag mooie resultaten willen delen met elkaar, handige tips en tricks hebben of gewoon gezellig willen kletsen over Diamond Painting.

Of je nu van de winter houdt of er een hekel aan hebt en op zoek bent naar fantastische manieren om het nog leuker te maken, Diamond Painting Planet heeft de perfecte activiteit voor jou. Maak prachtige Diamond Paintings met onze prachtige paintings en koester het resultaat of geef het als een handgemaakt cadeau.

We helpen je graag om je nieuwe hobby bij koud weer te leren en te perfectioneren, en we zijn er zeker van dat je deze tot ver in het nieuwe jaar zult blijven doen! Daarom geven we 10% korting op je bestelling. Gebruik de code: WINTER10 om de korting te verzilveren. Veel Diamond Painting plezier!

2 reacties

  • Geweldige ontspanning

    Liliane Vandeberg
  • Van mijn buurvrouw voor mijn verjaardag mijn eerste daimondpainting gekregen. Een pauw 50 × 60 cm. Prachtig geworden. Sindsdien heb ik er zeker 20 gemaakt en aan vrienden en broer gegeven. Ben nu met een bezig "puppy’s " wat bijna klaar is. Heerlijk ontspanning.

    Liliane Vandeberg

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Meld je aan om onze nieuwe blogs, tips & tricks en nieuwe artikelen niet te missen!