Help! Mijn kleuren komen niet overeen Diamond Painting Planet

Help! Mijn kleuren komen niet overeen

Diamond Painting Planet ·

Na het zoeken op onze website, heb je eindelijk jouw favoriete afbeelding gevonden die je als Diamond Painting wilt bestellen. Je plaatst hem in het winkelmandje en rekent hem af. Dan moet je natuurlijk even wachten voordat je hem binnen hebt. De zenuwen gieren door je lijf. Dan eindelijk, de deurbel. Daar is jouw Diamond Painting!

Super enthousiast ga je beginnen. Maar tot grote schrik, merk je al snel dat de kleurtjes die in het pakket zitten niet echt overeenkomen met jouw foto? Hoe kan dit? Dit willen we graag uitleggen.

Eigen Foto

Pixels

In foto’s zitten vormen, schaduwen, kleuren en wordt er aan een bepaalde kwaliteit gehouden. Doordat vele foto’s realistisch zijn, wordt er gebruik gemaakt van meerdere kleuren terwijl je misschien denkt dat er maar één kleur te zien is. Stel je voor, je upload een foto van je lievelingsdier huisdier. En prachtige zwarte hond. Als je heel ver inzoomt op een foto, kun je zien dat de pixels verschillen van kleur. Stel je voor dat elk steentje wel dezelfde kleur zwart was in de hond, dan was dit een plat vlak geworden. Zonder enige vormen, schaduwen, contrast en eventueel bewegingen. Vandaar dat tijdens het maken van een Diamond Painting altijd meerdere kleuren worden gebruikt!

Hier een voorbeeld en een mooie recensie van een van onze vaste klanten Lianne:
"Via Google kwam ik op jullie website en bestelde een painting. Hele goede service. Ik kreeg updates over de bestelling en de painting (steentjes en zo) is van goede kwaliteit. Het is super leuk om te doen. Ik kan het iedereen aanraden. Zowel het diamond painten zelf als jullie site."

Eigen Foto Lianne

Natuurlijk zien wij ook dat deze prachtige hond in het echt wellicht helemaal zwart zal zijn, toch is het kritisch kijken naar de foto die je ervan upload goed te bekijken. Lees daar meer over in deze blog! Deze foto van Lianne bijvoorbeeld is een foto geweest waarbij geflitst is. Dat kun je zien aan de glans op de vacht van de hond en in de ogen die opgelicht zijn. 

Meer lezen over de perfecte Eigen Foto voor jouw Diamond Painting lees je hier!

Formaat

Hoe kleiner het formaat is dat je besteld, hoe minder ruimte is voor de details en dus ook verschillende kleuren die nodig zijn om deze details uit te voeren. Vandaar dat wij altijd graag adviseren om voor minimaal een formaat van 40x40cm of 40x50cm te gaan, omdat er dan de minste details wegvallen. Hoe groter de schilderij, hoe meer ruimte er is voor details en kleurverloop in de steentjes.

Op deze pagina kun je een maattabel vinden.

  

 

Ben je na het lezen van al het advies nog niet helemaal zeker? Geen zorgen! Je mag altijd contact met ons opnemen om een voorbeeld op te vragen. Dit kost helemaal niets! 

Of: bestel hier je Diamond Painting met Eigen Foto!

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Meld je aan om onze nieuwe blogs, tips & tricks en nieuwe artikelen niet te missen!