💝 Moederdagweekend: TOT 80% KORTING OP ALLES! | 🚚 Gratis verzending | 🔥 Snelle leveroptie beschikbaar

Hoe wordt een 3-daagse Eigen Diamond Painting Foto bij ons gemaakt?

Diamond Painting is niet alleen verslavend, maar ook gezond voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar heb je je ooit afgevraagd hoe een Diamond Painting wordt gemaakt? Hoe beginnen we met het proces? Welke materialen worden gebruikt?

1. Het ontwerpen van een Diamond Painting

Ons ontwerpteam werkt elke dag aandachtig aan het creëren van nieuwe patronen in alle collecties. Wanneer je een Eigen Foto Diamond Painting bestelt, zullen ze elk detail van je foto handmatig bewerken voor het mooiste resultaat.

Met behulp van aangepaste productietechnologie worden gecodeerde afbeeldingen op een computerscherm weergegeven, waarna de kleuren worden gescheiden in kleine symbolen. Dit wordt ook wel pixelvorming genoemd.

Coderen

2. Canvas en steentjes produceren

Nadat de afbeelding is geconverteerd naar pixelpunten met kleurcodes, worden de afbeeldingen gedrukt op een canvas. Afgedrukte afbeeldingen maken gebruik van inkt en laserprzinttechnologie om afbeeldingen te produceren die krasbestendig zijn, en de niet-giftige materialen zijn ook ontworpen om vervaging tegen te gaan.

Op basis van de kruissteek methodologie is elk canvas ook bedrukt met DMC-symbolen die overeenkomen met gelabelde zakjes met diamanten. 

Geprogrammeerde machines herscheppen de precieze kleur van de originele afbeelding, vergelijkbaar met de manier waarop verf wordt gematcht in een verfwinkel of basis van een tester. De machines zijn ook gekalibreerd om de diamanten te produceren in individueel verpakte zakjes met alle diamanten die nodig zijn voor elke Diamond Painting. Als bonus bevatten de meeste Diamond Painting kits 10% tot 20% meer diamanten dan nodig is om eventuele beschadigde diamanten goed te maken. Onze steentjes zijn 5D, wat betekent dat elke zijde 5 facetten heeft.

Printen      Steentjes

3. Lijmlaag aanbrengen

Nadat een afbeelding is weergegeven op de canvas, wordt de afbeelding bedekt met een dubbelzijdige plaklaag voordat deze wordt bedekt met een dun, plastic beschermfolie.

Plaklaag

Plaklaag

4. Verpakken

Als laatste pakken we alle bijbehorende steentjes voor de Diamond Painting. Als alles voor je pakket klaar is, gaan we naar de laatste stap: we verpakken ze in een stevige doos. Het is gemaakt van hard karton, waardoor de painting niet zal beschadigen tijdens transport.

Verpakken

Alle Eigen Foto Diamond Paintings worden binnen 48 uur verzonden. Je kunt er dus zeker van zijn dat je deze Eigen Foto Diamond Paintings binnen 3 werkdagen in huis hebt! 

Bekijk hier de 3-daagse Eigen Foto Diamond Painting. Veel plezier!

5 reacties

 • Het is een prachtige hobby.bedankt voor de fijne uitleg

  Betsy v soest feijs
 • Heel tevreden met mijn bestelling………ik wist niet dat het zo leuk zou zijn om te doen.

  Diana Bolk
 • Wauw wat interessant ik heb zelf nu al een stuk of 7 diamond paintings gemaakt en het is ook leuk om erachter te komen hoe ze worden gemaakt

  Angel
 • Heerlijk je gedachten verzetten met het maken van je diamond schilderij.
  Genieten en ontspannen.
  De volgende al klaar leggen als je er bijna bent met je painting.
  Zodat je zo verder kan gaan.

  Anita Brantjes
 • Het was zeer leerzaam de uitleg dankje wel er voor.
  Mvg peter

  Peter weij

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Spin to win Spinner icon