Kunst en diamanten: bekende schilderijen als Diamond Painting! Diamond Painting Planet

Kunst en diamanten: bekende schilderijen als Diamond Painting!

Diamond Painting Planet ·
Als het om diamanten gaan, is de symbolische betekenis net zo krachtig als de steen zelf. De vormen, texturen en materialen spelen allemaal een rol bij het creëren van een krachtige boodschap die tot de wereld spreekt. Kunst heeft hetzelfde effect. Denk je er dus aan om oude meesters als Diamond Painting aan de muur te hangen?  Dat kan nu met deze bekende schilderijen als Diamond Painting

Iedereen kent de grote beroemde kunstenaars zoals Leonardo Da Vinci, Pablo Picasso, Leonid Afremov, Van Gogh en vele andere grote kunstenaars die de wereld hebben geschokt met hun fenomenale kunstwerken. We hebben enkele van de schilderijen van deze kunstenaars hieronder voor jou verzameld.

De paintings in de bekende schilderijen collectie zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, hoge kwaliteit Diamond Paintings, makkelijk betalen en de mogelijkheid om de volgende dag geleverd te krijgen. Kijk hier of jouw favoriete Diamond Painting morgen al thuis kan zijn.

Bekende schilderijen

In deze collectie kun je enkele beroemde schilderijen uit de geschiedenis vinden van je favoriete kunstenaar. Diamond Paintings van Johannes VermeerRembrandt van RijnVincent van Gogh maar nog veel meer, denkende aan de bekende stilleven schilderijen of het laatste avondmaal van Leonardo da Vinci. Shop nu jouw favoriet!
 

Johannes Vermeer - Het Melkmeisje

Dit schilderij van Johannes Vermeer is geschilderd in 1665 en behoort tot de topstukken in de schilderswereld. Prachtig om te Diamond Painten en op de muur te hangen. Op deze manier heb je zelf een echt kunstwerk in huis!

Wil je meer schilderijen van Johannes Vermeer Diamond Painten? Bekijk dan onze Diamond Painting van de Kantwerkster of het wereldberoemde schilderij van het Meisje met de parel, allebei te bestellen bij Diamond Painting Planet. 

 

Rembrandt - Nachtwacht

Wil jij ook een mooie replica van de Nachtwacht aan de muur? Hoe leuk is het als je dit wereldberoemde schilderij van Rembrandt van Rijn zelf kan maken! Zo hoef je niet speciaal naar het Rijksmuseum om de nachtwacht te bewonderen, maar hangt dit schilderij gewoon in jouw eigen huis! Kan jij niet wachten aan jouw meesterwerk te beginnen? Bestel hem dan snel.


Carel Fabritius - Het puttertje

Het puttertje is een schilderij van de Nederlandse schilder Carel Fabritius uit 1654. Het behoort sinds 1896 tot de collectie van het Mauritshuis in Den Haag en is nu beschikbaar om zelf te Diamond Painten en op te hangen in jouw huis. Heb jij al een plekje gevonden waar je deze painting graag wilt ophangen? Bestel dan nu jouw diamond painting van Het puttertje. 


Vincent van Gogh - Zonnebloemen

Vincent van Gogh is een van de meest invloedrijke kunstenaars in de geschiedenis van de westerse kunst. Zijn kunstwerken bestonden uit felle kleuren en expressieve penseelvoering - technieken die we vandaag de dag nog steeds zien in moderne kunstwerken. 

De Zonnebloemen behoren tot de bekendste schilderijen van Van Gogh. De schilderijen van zonnebloemen hadden een speciale betekenis. Ze drukken ‘dankbaarheid’ uit. Natuurlijk verkopen we ook de bekende sterrennacht.


Gustav Klimt - Boom van het leven

Gustav Klimt was een Oostenrijkse schilder. Kenmerkend voor zijn latere werken, waarmee hij het meest bekend werd, is het "decoratief ornamentalisme". Gustav schildert in goud, een populair materiaal dat wordt gebruikt in diamanten juwelen. Hij maakte vooral naam met zijn vrouwportretten en allegorische werken, maar schilderde ook een groot aantal landschappen. 


Leonardo da Vinci - Mona Lisa

Mona Lisa is een schilderij van Leonardo da Vinci, dat hij waarschijnlijk tussen 1503 en 1506 vervaardigde. Het hangt in het Musée du Louvre in Parijs. De Mona Lisa ontvangt als een van de beroemdste kunstwerken ter wereld ongeveer 20.000 bezoekers per dag. 

Toch liever een ander schilderij van da Vinci Diamond Painten? We hebben ook de Laatste Avondmaal in onze collectie. Dit lange schilderij staat prachtig boven een lange meubel. Een van de bekendste schilderijen kan jij gewoon in huis hebben door deze te Diamond Painting. Een beetje van da Vinci en een beetje van jezelf. Bestel deze Diamond Painting nu voor de laagste prijsgarantie.

 

Salvador Dali - Smeltende klok

Bestel deze artistieke variant van een van de bekendste schilderijen van Salvador Dali nu als diamond painting. Bekend van het schilderij van Dali 'Het voortduren van de herinnering' deze smeltende klok. 

 

Korting op onze collectie!

Onze bekende schilderijen collectie is een van onze populairste. Het geeft een prachtig resultaat wanneer de Diamond Painting af is en aan de muur hangt. Zeker de moeite waard om een bekende painting aan jouw collectie toe te voegen!

We geven 15% korting op deze collectie! Gebruik de kortingscode: BEKEND15. Bestel hier.

Veel painting plezier!

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Meld je aan om onze nieuwe blogs, tips & tricks en nieuwe artikelen niet te missen!