Maak je eigen Diamond Painting pen! Diamond Painting Planet

Maak je eigen Diamond Painting pen!

Diamond Painting Planet ·

Misschien krijg je kramp in je hand als je aan het Diamond Painten bent of ben je gewoon verveeld met de groeiende verzameling roze pennen die je bij elke Diamond Painting-set krijgt. Het ligt niet lekker in de hand en je krijgt er geen goede grip op. Als gevolg hiervan zijn er veel die hun eigen Diamond Painting-pen maken. Hoe het ook zij, het is nooit een slecht idee om creatief aan de slag te gaan!



Maak je eigen Diamond Painting Pen

Stap 1 – Zoek een goede pen

Het eerste wat je moet doen, is een pen vinden die je leuk vindt. Het liefst eentje waar je goed grip op hebt. 

Pro tip: Veel mensen gebruiken oude balpennen bij het maken van hun zelgemaakte Diamond Painting pennen. Gebruik een zo dik mogelijke pen (hoe dikker hoe beter!) om kramp in de hand te minimaliseren. Bonuspunten voor een mooie rubberen grip aan de buitenkant.

⭐⭐⭐⭐⭐ Melissa zegt: "Ik heb mijn eerste inktpen omzet in een Diamond Painting Pen. Was niet zo moeilijk als ik had verwacht."

Stap 2 – Verwijder de veer en het inktreservoir

Schroef de pen los en verwijder de veer en het inktreservoir. Die onderdelen heb je niet meer nodig. 

Pro tip: Vul de binnenkant van je Diamond Painting pen met overgebleven diamanten voor extra flair. Ze schitteren in het licht ✨

   

Stap 3 – Knip de punt van de roze pen af

Pak nu een van de standaard roze Diamond Painting pennen en snijd de punt ervan af. Het afgesneden deel gaat in de punt van jouw nieuwe pen.



Stap 4 – Plaats de punt in de nieuwe pen

Pak de punt die je van de roze pen hebt afgeknipt en plaats deze in de punt van de nieuwe.



Stap 5 – Lijm het samen

Lijm de roze punt om hem in je nieuwe pen te laten plakken. Een lijmpistool kan hiervoor goed dienen. Denk eraan om niet te veel lijm te gebruiken, anders zou je de schroefdraad kunnen bedekken en dan kun je de pen niet meer in elkaar zetten. Je kunt ook superlijm gebruiken.



Stap 6 - Schroef het allemaal samen

Als de lijm is opgedroogd kun je de pen in elkaar schroeven en daarna is je eigen Diamond Painting pen klaar voor gebruik!

Pro tip: Gebruik overgebleven diamanten van je vorige kits om de buitenkant van je op maat gemaakte Diamond Painting pen te versieren met je favoriete kleur!


Liever kopen dan creëren?

Heb je geprobeerd creatief te worden met je eigen pennen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Vind je een eigen pen maken toch te veel moeite? Als je liever koopt dan creëert, bekijk dan onze originele, unieke Diamond Painting pennen. Vandaag koop je onze pennen met korting! Gebruik de code: PEN10 voor 10% korting!

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Meld je aan om onze nieuwe blogs, tips & tricks en nieuwe artikelen niet te missen!