🚚 Gratis verzending | 🔥 Snelle leveroptie beschikbaar

Ronde of vierkante steentjes?

Wat is het verschil tussen ronde en vierkante diamond painting steentjes? In diamond painting kom je vaak de termen "vierkante steentjes" en "ronde steentjes" tegen. In diamond painting is 'steentjes' gewoon een ander woord voor 'diamant'.

Bij het kiezen tussen vierkante en ronde steentjes, is het belangrijk om te weten dat er geen goede antwoorden zijn. Je moet de vorm kiezen die jij persoonlijk het mooist vindt. :)

Vierkante steentjes
Vierkante steentjes creëren een vollediger, completer schilderij. Vierkante steentjes sluiten mooier op elkaar aan, zonder gaten en heeft een soort 'mozaïek'-effect wanneer je de painting van een afstand bekijkt. Vierkante steentjes hebben de voorkeur bij het maken van grotere paintings.
Vierkante steentjes

Ronde steentjes
Ronde diamanten hebben over het algemeen de voorkeur van beginners, omdat ze makkelijker aan te brengen zijn. Ronde diamanten lijken beter aan de diamond painting pen te kleven en op het canvas te plaatsen. 
Ronde steentjes

Welke is beter?
Met zoveel unieke paintings om uit te kiezen, zijn de mogelijkheden eindeloos! Afhankelijk van je vaardigheidsniveau, wil je misschien eerst een painting kiezen met ronde steentjes waarmee je gemakkelijk kunt oefenen. Ronde diamanten kunnen makkelijker zijn om mee te werken in het begin, maar vierkante steentjes maken een completer schilderij, hoewel ze meer moeite vereisen om te plaatsen. Aan jou de keuze!

Spin to win Spinner icon