✨ Profiteer van 15% korting! | 🎀 We doneren aan Pink Ribbon | 🚚 Gratis verzending wereldwijd | 🔥 Snelle levering

Even voorstellen!

Welkom bij onze fanatieke groep painters met inmiddels al meer dan 8.000(!) enthousiaste klanten. 

Wij zijn zelf diamond painters! We waren vrijwel direct verslaafd aan deze hobby en konden gewoon niet meer stoppen. We bieden dan ook accessoires aan om je te helpen bij het diamant schilderen en leuke, unieke afbeeldingen zodat jij je kunt concentreren op je Diamond Painting. Het voelt als een soort mediatie, je komt volledig tot rust!

Verder vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent. Last van je rug bij het Diamond Painten? Staat je favoriete afbeelding niet tussen het assortiment? Doe je het voor het eerst? We staan voor je klaar! Het is voor ons dan ook een plezier om jou te helpen en naar je te luisteren. Je krijgt niet alleen een Diamond Painting in huis, maar ook onze service. Bij ons krijg je waar voor je geld!

Wil je nog meer tips, handige hacks of aansluiten bij onze community? Wij helpen je graag waar, wanneer en net zolang je ons nodig hebt. Je kunt ons altijd bereiken via info@diamondpaintingplanet.com!

Veel liefs,

Diamond Painting Planet

P.S. Wisten jullie dat we als enige online winkel in heel Nederland en België binnen 3 werkdagen kunnen leveren? We hebben namelijk ook een aantal Diamond Paintings op voorraad en produceren deze zelf om het zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen! Zo kunnen we nog meer klanten blij maken met onze unieke en exclusieve service en hoge kwaliteit paintings. Bekijk het assortiment hier.

Spin to win Spinner icon